Wraak - Nanesa

Eind vorig jaar verscheen bij uitgeverij Ambilicious de nieuwe thriller van Nanesa, Wraak. In samenwerking met de auteur mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wraak: beest – psYchopaat – engel – zY kies Vol wraak kiest Y haar slachtoffers uit. Iedereen die ‘haar’ normen en waarden aan zijn laars lapt. Minutieus bereidt Y zich voor. Niets laat zij aan het toeval over. Edmond staat samen met zijn team voor de onmogelijke opgave de wraakengel op te sporen. Hij voelt dat hij dichterbij komt. Haar op de hielen zit. Of is het Y die hem opjaagt?

Over de auteur
Nanesa: Nanesa is 17 mei 1977 geboren, groeide op in Hasselt. Nu woont zij in Diepenbeek, samen met haar man en kinderen. In 2012 dwongen omstandigheden haar om thuis te blijven. Zij verveelde zich en probeerde de ene creatieve bezigheid na de andere, maar niets kon haar voldoende bekoren. Zo ontdekte zij het ‘schrijven’.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Wraak

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe is Nanesa bij uitgeverij Ambilicious terecht gekomen? (Tip: check de Facebookpagina van Nanesa)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 mei 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wraak’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)