Sleutel 17

Op 17 augustus verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de thriller Sleutel 17 van Marc Raabe. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In de koepel van de Dom van Berlijn hangt een gruwelijk toegetakeld, bebloed lichaam. Met haar gespreide armen lijkt ze op een zwarte engel. Het is de prominente geestelijke dr. Brigitte Riss. Om haar hals draagt ze een mysterieuze sleutel waarop het cijfer 17 staat.
Rechercheur Tom Babylon heeft een persoonlijk belang bij de zaak: jaren geleden verdween zijn zusje Viola met precies deze sleutel.
Zijn ongebruikelijke aanpak van de zaak strijkt psychologe Sita Johanns, die iets te veel vragen stelt, tegen de haren in.
Wie heeft er meer te verbergen: Tom of de moordenaar?

Over de auteur
Marc Raabe (Keulen, 1968) is een Duitse auteur en tevens redacteur, grafisch ontwerper en manager van zijn eigen filmproductiebedrijf. Hij groeide op in Erftstadt, een stadje vlak bij Keulen. Al in zijn jeugd werd Raabe gefascineerd door spannende verhalen. Op de middelbare school zette hij samen met een vriend een filmproductiebedrijf op, school en examens waren secundair. Daarna wilde hij naar de Hogeschool voor film en televisie in München, maar werd niet aangenomen. Met dezelfde schoolvriend startte hij in 1990 zijn eigen filmproductiebedrijf: ’24/25 TV Film Productions GmbH’.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Sleutel 17

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • “Kerf” (Schnitt, 2012) was het debuut van Marc Raabe, daarna verschenen nog twee thrillers van zijn hand die niet zijn vertaald naar het Nederlands. Om welke boeken gaat het en in welk jaar zijn deze uitgekomen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 augustus 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Sleutel 17’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)