De Zeven Zussen – Maan en De Zeven Zussen – Zon van Lucinda Riley wonnen respectievelijk Thrillers and More Beste Roman 2019 en Thrillers and More Beste Roman 2020 in de categorie Roman/Feelgood vertaald. Onlangs overhandigden wij deze awards aan de uitgever. Als dank mogen wij 2x een set van Maan en Zon verloten namens Xander Uitgevers, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

zeven zussen

Maan: Na de dood van haar vader vertrekt Tiggy D’Aplièse naar de afgelegen bossen van Schotland om daar te doen wat ze het liefste doet: werken met dieren. Ze komt terecht op het landgoed van de intrigerende maar moeilijk te doorgronden Charlie Kinnaird. Op het landgoed leert Tiggy de oude Chilly kennen, die haar vertelt dat ze een speciale gave heeft en dat het lot bepaald heeft dat hij haar op het pad van haar verleden zal brengen. Hij stuurt haar naar het Spaanse Granada om daar het spoor van de zigeunergemeenschap van Sacromonte te volgen. Wat is haar connectie met de fenomenale flamencodanseres La Candela? Langzaamaan ontrafelt Tiggy haar exotische maar gecompliceerde verleden. Tegelijkertijd krijgt ze kans haar eigen bijzondere gave steeds verder te ontwikkelen. Maar wanneer het lot een onverwachte wending neemt, zal ze moeten beslissen of ze in Granada blijft, of teruggaat naar Kinnaird, en Charlie…

zeven zussen

Zon: Electra heeft het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en wereldberoemd. Maar achter dit perfecte plaatje gaat een kwetsbare jonge vrouw schuil, die de oplossing voor haar problemen zoekt in drank en drugs. Electra heeft, anders dan haar zussen, geen behoefte om te weten waar ze vandaan komt. Totdat ze een
bijzondere brief ontvangt…
Zon brengt de lezer van het bruisende, chaotische Manhattan naar de prachtige, uitgestrekte vlaktes van Kenia. Kan de zoektocht naar haar verleden Electra helpen haar problemen het hoofd te bieden?

Over de auteur

Lucinda Riley (1965) is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan dertig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan 3,5 miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords. In mei verscheen De zevende zus, dat meteen de bestsellerlijst domineerde. Lucinda Riley overleed in juni 2021.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Deel acht van De Zeven Zussen verschijnt postuum. Welke vraag die centraal staat in de serie zal daarin worden beantwoord en wat is de titel van het laatste deel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 augustus 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Zon en Maan’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)