Vecht met mij

Titel: Vecht met mij
Auteur: Kristen Proby
Serie: Met mij #2
Genre: Roman
Uitgeverij: Xander Uitgevers
Vertaling: Anne-Marieke Buijs
Verschijningsdatum: juli 2021
Aantal Bladzijdes: 302
Recensie: Bianca

Over de auteur:
Kristen Proby is een New York Times bestsellerauteur en heeft meer dan dertig bestsellers geschreven. Ze woont in Montana met haar man, hond en twee kittens.

Achterflap:
Kiest ze met haar hart of met haar hoofd?

Jules Montgomery is een tevreden mens met een druk leven. Tijd om zich om de liefde te bekommeren heeft ze niet. Als zus van vier broers heeft ze één ding in haar hoofd geprent: blijf weg van sexy mannen met tattoos en motors. En al helemaal als een van die mannen je baas is.

Nate McKenna doet haar deze regels vergeten tijdens een fantastische nacht. Jules is vastbesloten het bij deze ene keer te laten. Nate zet op zijn beurt echter alles op alles om haar voor zich te winnen. Zal Jules’ hart of haar verstand als winnaar uit de strijd komen?

Mijn mening:
Vecht met mij is het tweede deel in de #Met mij serie, hij is echter prima los te lezen.

De personages Nathalie en Luke waar het in ‘Kom mee met mij’ om draaide, spelen zeker mee in dit deel, maar het is geen must hun achtergrond te kennen.

De erotische scenes volgen elkaar wederom in snel tempo op; dit weet je van tevoren alleen is het verhaal erom heen dit keer een stuk minder origineel bedacht dan in het eerste deel.

De baas-medewerkerrelatie is een beetje afgezaagd, ik miste een achtergrondverhaal als onderdeel van de liefdesscenes. Dat zou het totaalplaatje moeten versterken en dat is in deze niet helemaal uit de verf gekomen.

De schrijfstijl van Proby richt zich in dit deel vooral op de uitwerking van de erotische belevingen, daar is Proby goed in maar ik weet van voorgaande boeken dat ze ook in staat is om deze scenes in een gevoelig verhaal te verwerken en dat blijft in dit deel een beetje achterwege. Zeker pak ik het volgende deel nog op, in de hoop dat het dan weer als vanouds is, maar voor nu ben ik toch enigszins teleurgesteld.

Vecht met mij krijgt van mij een nipte 3 sterren.

Bianca

Waardering: 3 uit 5.

Leave a Reply

  • (not be published)