Voordat je wist wie ik was

Onlangs verscheen bij uitgeverij Nieuw Amsterdam de spannende roman van Jacqueline Bublitz., Voordat je wist we ik was. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Toen ze op haar achttiende verjaardag aankwam in New York met niets meer dan 600 dollar cash en een gestolen camera, was Alice Lee op zoek naar een frisse start. Nu, een maand later, is ze het ongeïdentificeerde slachtoffer van een moord.
Ook Ruby Jones probeert een nieuw leven te beginnen. Nadat ze de halve wereld over is gereisd voelt ze zich eenzamer dan ooit. Maar dan vindt ze het lichaam van Alice aan de oever van de Hudson. Ruby raakt gefascineerd door Alice en kan haar niet meer loslaten. Ze wil weten wie deze jonge vrouw is, en haar het einde geven dat ze verdient.
Voordat je wist wie ik was is niet alleen een spannende whodunit – in deze krachtige, hoopvolle roman worden ook andere vragen gesteld: wie was Alice? En wat liet ze achter? De antwoorden zullen je verrassen.

Over de auteur
Jacqueline Bublitz is schrijver en feministe. Ze verdeelt haar tijd tussen Melbourne, Australië, en het Noordereiland, Nieuw Zeeland. Voordat je wist wie ik was is haar debuut, dat ze schreef na een zomer in New York die ze doorbracht in het mortuarium en de donkere hoekjes van het park (en van de menselijke geest).

Lees hier het eerste hoofdstuk van Voordat je wist wie ik was.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Door wie is “Voordat je wist wie ik was” vertaald en wat is de oorspronkelijke titel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 oktober 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Voordat je wist wie ik was’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)