Met de kerstdagen in het vooruitzicht en warme kerstgedachten in ons hart gaan wij kerstpakketjes verloten.

Wie kan er een steuntje in de rug gebruiken en wie een hart onder de riem? Wie heeft een moeilijke tijd (achter de rug)? Wie ontvangt geen kerstpakket of zit in de positie dat ze niks kunnen missen om iets leuks te kopen? Wie gun jij een mooi kerstpakket?
Elk teamlid heeft een pakketje gedoneerd, dat betekent dat we maar liefst 12 pakketjes weggeven! Hoe leuk is dat? ☺️

Hoe doe je mee? Reageer onder dit bericht of stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met als onderwerp: Kerstpakket. Geef aan wie jij zo’n mooi pakket gunt (en eventueel ook waarom). Wie weet sturen wij een mooi pakketje op naar diegene die jij het zo gunt!

Meedoen kan tot en met 13 december 2023 12.00 uur.

18 Comments to: Thrillers & More deelt uit!

 1. december 4th, 2023

  Wat een warme en lieve kans. Ik heb een email uitgedaan naar jullie. Fijne dagen gewenst op wat voor manier dan ook.

  Beantwoorden
 2. Heleen van der Velde

  december 5th, 2023

  Zo’n verrassing gun ik mijn vriendin Marianne. Ze koopt altijd kadootjes voor anderen. Hoog tijd dat zij een kerstpakket van iemand anders ontvangt

  Beantwoorden
 3. Angela Idzinga

  december 5th, 2023

  Ik zou wel graag zo’n pakket winnen voor mijn schoonmoeder, tante en nichtje. Ze houden alledrie ontzettend van lezen en ik gun het ze, maar kan niet kiezen tussen hen.

  Beantwoorden
 4. Veltkamp Wilma

  december 5th, 2023

  Wat lief van jullie. Ik gun het mijn zoon, hij moet leven van een Wajong uitkering en het is beslist geen vetpot.

  Beantwoorden
 5. Marjan van Rijt

  december 5th, 2023

  Ik zou dit mezelf heelngraag gunnen, omdat ik een hartinfarct heb gehad en ik nu heel veel thuis ben en wel wat afleiding kan gebruiken, tussen alle bezoeken aan artsen door.

  Beantwoorden
 6. Marja Legius

  december 5th, 2023

  Graag wil ik mijn dochter een hart onder de riem steken. Deze alleenstaande mama moet over een paar weken enkele dagen met haar kleine van 7 maanden in het ziekenhuis verblijven voor onderzoeken. Heel spannende periode voor haar. Misschien geeft lezen wat afleiding

  Beantwoorden
 7. Jacqueline van de Manakker

  december 5th, 2023

  Ik zou het mijn allerliefste dochter Manon wel gunnen, die zo ontzettend graagt leest en dit ook haar kinderen meegeeft maar ook de kinderen van haar klas, waar ze les geeft.

  Beantwoorden
 8. jacqueline van tilborg

  december 5th, 2023

  graag schenk ik dit pakket aan mijn man die erg graag thrillers leest. waarom ik dit doe is omdat hij mij enorm veel helpt en steunt daar ik chronisch ziek ben. zonder hem verbleef ik al geruime tijd in een rusthuis. bedankt liefste!

  Beantwoorden
 9. Margaretha Fransen

  december 5th, 2023

  Eerst en vooral wil ik jullie ook een gelukkig kerstfeest wensen en bedanken voor de vele wedstrijden. Ik zou dit pakket graag aan mijn oudste dochter geven, als steun voor de moeilijke tijd die ze nu doormaakt

  Beantwoorden
 10. Caroline Berkheij

  december 5th, 2023

  Dit pakket schenk ik aan mijn moeder die zoveel van lezen houdt. Hier zou ze enorm blij van worden. Er gaat niets boven een goed boek vasthouden zegt ze altijd, fingers crossed!

  Beantwoorden
 11. Esther

  december 12th, 2023

  Ik gun het mezelf.
  Ik heb een pittig traject achter de rug met veel onderzoeken
  en uiteindelijk een operatie en heb ik een gehoorimplantaat gekregen.

  Beantwoorden
 12. Xaviera Jamie

  december 12th, 2023

  Ik geef heel erg graag Ria, de mantelzorgster van mijn moeder op. Ze staat altijd voor mijn moeder en ons paraat. Niets is haar teveel Ze leest graag en dit is een perfect extra cadeau voor haar onder de Kerstboom. Ik koop taart en bloemen. Wat zal ze verrast zijn.

  Beantwoorden
 13. Marjolein

  december 12th, 2023

  Wat een mooi gebaar.
  Ik gun mijn man, Jos, een mooi kerstpakket. Dit is de eerste kerst zonder zijn vader.
  Ook wordt hij 18 december 50 jaar. Dit is toch wel een meilpaal.

  Beantwoorden
 14. Evelien pompe

  december 12th, 2023

  Ik zal dit kerstpakket aan mijn schoonzus geven omdat ze het de afgelopen jaren niet makkelijk heeft. Ze heeft het ene na het andere en zal graag zwanger worden wat tot nu toe niet lukt. Ik hoop met dit pakket haar op te kunnen vrolijken.

  Beantwoorden
 15. Adriana

  december 12th, 2023

  Voor mijn jongste zoon, 24 jaar, die begeleid woont en net in dienst is gekomen bij de sociale werkvoorziening en nu de pech heeft dat hij al een week gevloerd is door corona. Dit zou wat afleiding geven.

  Beantwoorden
 16. Corinne Bruinstroop

  december 12th, 2023

  Ik gun een kerstpakket aan mijn zus in augustus 2022 heb ik een hersenstam infarct gekregen en ze staat altijd voor me klaar om te helpen als het niet gaat.

  Beantwoorden
 17. Eveline Kleijn

  december 12th, 2023

  Ik gun het mezelf omdat ik nu thuis zit met een gipspootje en 4 weken rustig aan moet doen. Er is dus genoeg tijd om heerlijk te lezen. Na het lezen gaat het pakketje naar mijn moeder, de buurvrouw en uiteindelijk naar mijn minibieb.

  Beantwoorden
 18. Carla

  december 12th, 2023

  Ik gun mijn eigen wel een leuk kadootje.
  Dussss kom maar op????????????

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)