Op 15 maart verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Het mysterie van de vergeten grot van Inge Slegers. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer Johan op een dag stiekem het huis uit glipt, raakt hij hopeloos verdwaald in het bos. Uit angst voor een naderend onweer, schuilt hij in een geheimzinnige grot.
Al gauw komt hij tot de akelige ontdekking dat hij daar niet alleen is. De grot is de schuilplaats van een mythisch monster waarvan iedereen het bestaan is vergeten. Deze ontmoeting is de start van een doldwaas avontuur dat Johan en zijn buurmeisje Lize leidt naar een magisch eiland vol levensbedreigende hindernissen en sprookjesachtige fabeldieren.
Terwijl ze de geheimen van het eiland steeds meer ontrafelen, ontdekt Johan ook zijn eigen moed en kracht.

Over de auteur
Mijn naam is Inge Sleegers. Ik ben een Young Adult-auteur. Op www.ingesleegers.be kan je al mijn kortverhalen en blogartikels lezen. Ook vind je er teasers van mijn boeken. Als beginnende schrijver kan ik elke volger en feedback goed gebruiken! Breng me daarom eens een bezoekje en aarzel niet om een reactie achter te laten of mijn verhalen te scoren. Delen mag uiteraard ook altijd! Mijn eerste boek ‘De kilte van een zomernacht’ werd in 2019 gepubliceerd bij Ambilicious, uitgever van verhalen. In 2022 verschijnen er nieuwe boeken bij uitgeverijen Hamley Books en Books & Butterflies. Benieuwd? Ga zeker eens neuzen op www.ingesleegers.be.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Met wie heeft Inge Sleegers samengewerkt om dit boek kwam tot stand te brengen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 maart 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het mysterie van de vergeten grot’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)