De oproep voor de eerste leesclub is nog maar net afgerond of we hebben de volgende oproep voor nog een leesclub alweer klaar staan! Wat een feest en wat een verwennerij bij Thrillers & More!
Uitgeverij LetterRijn stelt ook ditmaal weer een aantal  exemplaren beschikbaar, maar dan nu van de pas verschenen thriller Verminkte toekomst, het vierde deel in de VT-reeks van Melissa Skaye.

Heb jij zin om tijdens deze donkere en gure dagen mee te doen met een leuke leesclub? Lees dan snel verder wat de voorwaarden zijn om deel te mogen en kunnen nemen!

Waar gaat het boek over:
De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning.
Vierentwintig jaar later ontvangt Sanne een envelop met daarin de ketting die ze haar moeder kort voor de verdwijning gaf. Op advies van paragnost Will de Jager duikt ze in het verleden en daarbij stuit ze op een hele reeks verdwenen jonge vrouwen. Het onderzoek dat volgt, levert in eerste instantie meer vragen dan antwoorden. Leeft Sannes moeder nog? Waar is ze dan al die jaren geweest? Wie heeft de ketting verstuurd?
Een melding over mogelijke kindermishandeling en een nieuwe vermissing van een vrouw, slokt bijna alle tijd van de rechercheur op. Sanne zet haar zoektocht door en wordt daarbij geholpen door haar collega Luca Borra en paragnost Will.

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 4 december) gelezen wordt en dat er een recensie over geschreven wordt die op zoveel mogelijk websites geplaatst wordt zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Melissa zal zelf ook deelnemen aan de leesclub, de deelnemers kunnen gedurende de leesclub vragen stellen aan haar.

Spreekt bovenstaande je aan? Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub VT4. Vermeld hierbij dan ook duidelijk of je een epub of een paperback wil ontvangen!!

Je kunt je aanmelden tot en met 30 november. 1 december zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Leave a Reply

  • (not be published)