Zojuist werd bij De Wereld Draait Door de winnaar van de NS Publieksprijs bekend gemaakt.

6 boeken waren genomineerd: De levens van Jan SixGeert Mak, De wereld volgens GIJP – Michel van Egmond, HuidpijnSaskia Noort, Mijn verhaalJohan Cruijff JudasAstrid Holleeder en Thomas Dekker Thijs Zonneveld.

Van 25 oktober tot en met 22 november kon er gestemd worden via de stemlinks van de kernjury leden, waaronder onze eigen Yfke Brandhout, of via de site van de nspublieksprijs.nl. Zo’n 118.000 mensen gaven hier vorig jaar gehoor aan.

 

Vorig jaar werd Pogingen iets van het leven te maken van Hendrik Groen tot winnaar gestemd.

 

De winnaar van de NS Publieksprijs 2017 is:

De wereld volgens Gijp geschreven door Michel van Egmond!

Van harte gefeliciteerd!

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)