Wat super leuk dat wij de primeur krijgen om de cover van het nieuw 
te verschijnen boek van Joanne Carlton (Sandra J. Paul) online mogen gooien!
Het betreft een Engelstalige Young Adult welke in april wordt voorgesteld op de London Book Fair.

Hieronder kunnen jullie alvast lezen waar het boek over zal gaan!

X-Files meets Agatha Christie in a mysterious, contemporary thriller about Lon, who drowns on his first day in a new school after a prank gone wrong. When revived, the teenager receives hints about the death of another kid named Alex, who drowned the exact same way twenty-six years ago. Believing he’s Alex’ reincarnation, Lon regresses to the moment of the other teenager’s death, not realizing that by doing so, he unleashes darkness onto himself.

Wat vinden jullie van de cover en de synopsis?

Leave a Reply

  • (not be published)