De vele fans weten het natuurlijk al, maar op 3 mei 2018 verschijnt het nieuwste boek met Rani Diaz in de hoofdrol: Preta van Sterre Carron!
En wij mogen gewoon een leesclub starten, hoe gaaf is dat!! Witsand Uitgevers en Sterre stellen een aantal exemplaren beschikbaar van Preta, waarvoor onze hartelijke dank!

Heb jij zin om mee te doen? Lees hieronder de voorwaarden en meld je aan!

Waar gaat het boek over:
Wanneer de zeventienjarige Sammy na een avondje stappen niet thuiskomt, bellen haar ouders ongerust de politie. De volgende dag wordt Sammy dood teruggevonden in een maisveld. Ze is vermoord. Al snel komt haar adoptiebroer Tristan in beeld. Was hij op de hoogte van Sammy’s geheim?
Ondertussen maakt de stad zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen. De nieuwe partij Recht Voor de Raap lijkt hard op een klinkende overwinning af te stevenen. Zijn de dagen van de meerderheidspartijen geteld?
Aan hoofdinspecteur Rani Diaz de taak om de moordzaak op te lossen. Tot overmaat van ramp is er iets vreemds aan de hand met haar collega Bert Simons. De spanning in het team loopt hoog op. Lukt het Rani om alles in goede banen te leiden?

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start begin mei) gelezen wordt en dat er een recensie over geschreven wordt die op zoveel mogelijk websites geplaatst wordt zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl enzovoorts. Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden. Sterre Carron zal zelf ook deelnemen aan de leesclub, de deelnemers kunnen gedurende de leesclub vragen stellen aan haar.

Spreekt bovenstaande je aan? Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub Preta. Vermeld hierbij dan ook duidelijk of je een epub of een paperback wil ontvangen, of dat het niet uitmaakt!! Wanneer je een paperback zou willen ontvangen, vermeld dan ook gelijk je adres erbij.

Je kunt je aanmelden tot en met 30 april 2018. 1 mei 2018 zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Leave a Reply

  • (not be published)