Op 17 november verschijnt bij Godijn Publishing, Blauw gras van Elly Godijn.

 

Het verhaal
“Blauw Gras” vertelt het verhaal van een moeder die een meisje krijgt van 700 gram, 15 weken te vroeg geboren en met een slechte levensverwachting. Het verhaal van kracht, hoop, bewustwording en een te bewandelen pad met een gouden randje …

Ze zeggen dat het gras groen is.
Wij lopen op blauw gras.

Lotus weet met “haar ongelofelijke zijn” de medici en  de wereld om haar heen te verbazen.

Over de auteur
Elly Godijn 
(1971) groeit op in Franeker, een idyllisch stadje in Friesland. Schrijven doet ze haar hele leven; korte verhalen, gedichten en hersenspinsels worden toevertrouwd aan het witte papier. Zij schreef mee aan diverse verhalenbundels. Tevens schrijft zij toneelscripts en werkt ze aan twee romans. Elly Godijn is oprichter van Godijn Publishing.
Voor meer informatie ga naar Godijn Publishing.

 

Het boek is verkrijgbaar vanaf 17 november en wordt op Wereldprematuurdag gelanceerd. Wil je het boek niet missen, je kunt het al reserveren, het boek wordt dan 16 november naar je toegestuurd, zodat het (als PostNL meewerkt) op deze bijzondere dag op je deurmat valt.

Met dank aan de “Vereniging voor Ouders van Couveuseouders” (VOC) gaat 1 euro per verkocht boek naar de VOC.

Bestel hier:

Of:

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)