Op 2 april verscheen de nieuwste thriller van M.J. ArlidgeKom je spelen? Namens Uitgeverij Boekerij mochten wij maar liefst 5 exemplaren van het boek verloten! Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Chicago wordt opgeschrikt door de moord op twee jonge twintigers, beiden zijn gruwelijk verminkt. Er wordt al snel gedacht aan een seriemoordenaar. De politie heeft grote moeite om erachter te komen wie de dader is. Hij is berekenend en gaat erg zorgvuldig te werk. Het enige verband tussen de twee moorden is een jonge vrouw, Cassie. Zij beweert dat ze voorafgaand aan de moorden al wist wanneer deze zouden plaatsvinden.

Vanaf het moment dat Adam Brandt Cassie op het politie-bureau ontmoet, is hij door haar gefascineerd. Alles wat zij hem vertelt, maakt dat hij twijfelt aan zijn deskundigheid. Dan loopt Cassie naar buiten, knoopt een sjaal voor haar ogen en steekt blind de straat over, dwars door het verkeer. Als hij haar na afloop vraagt waarom ze niet bang was te verongelukken, antwoordt ze: “Omdat jij mij zal doden.’

Over de auteur

M.J. Arlidge schrijft al vijftien jaar voor verschillende Britse crimeseries. Iene Miene Mutte was zijn debuut als thrillerauteur en werd lovend onthaald door pers en publiek. Inmiddels heeft hij al acht boeken geschreven met de intrigerende inspecteur Helen Grace in de hoofdrol.

Om kans te maken moest je antwoord geven op de volgende vraag:

  • Waar kun je M.J. Arlidge ontmoeten op 24 en 25 mei?

Het antwoord dat wij zochten is:

De winnaars zijn:

  • Anita Janssen
  • Marjolein Schrage
  • Esther Wijnhoven
  • Bets Pijnappels
  • Desiree Mosmans

Gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Bestel dit boek bij:

Bol.com

Of

Libris.nl

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)