In september verscheen de thriller van Katie Lowe, Furie.
Namens Uitgeverij A.W. Bruna mogen wij een paperback verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Je zou er een moord voor doen om bij ze te horen… Een weergaloze literaire thriller voor liefhebbers van De verborgen geschiedenis en The Craft.

Engeland, 1998. Een zestienjarig meisje wordt dood gevonden op het terrein van een Britse meisjesschool. Ze is volledig in het wit gekleed en zit op een schommel. Haar doodsoorzaak is onbekend.

Vier meisjes weten wat er gebeurd is. Ze hebben altijd gezwegen. Tot nu.

Heden. Na een ongeluk waarbij haar vader en zus omkwamen, krijgt Violet een studiebeurs voor Elm Hollow Academy, een prestigieuze particuliere meisjesschool. De school ligt in een stil kustplaatsje met een zwarte geschiedenis – in de zeventiende eeuw vonden er heksenprocessen plaats.
Violet sluit vriendschap met drie meisjes en wordt meegesleept door hun fascinatie voor hekserij en occultisme. Maar wanneer negen maanden na haar vermissing het lichaam van een voormalig lid van het vriendinnengroepje wordt gevonden, begint Violet te twijfelen aan haar vrienden, haar docenten en zelfs aan haar eigen beoordelingsvermogen.

Over de auteur

Katie Lowe studeerde af aan de Universiteit van Birmingham. In 2012 begon ze met haar blog Fat Girl, PhD, waar ze schreef over body image, feminisme en gezondheid. Ze schreef stukken voor onder meer The Guardian, The Independent en de BBC. Katies debuutthriller, Furie, verschijnt in 11 landen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Waardoor had dit verhaal het nét niet volgens Lilian?

Stuur je antwoord voor 31 oktober 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Furie’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)