Thrillers & More Verkiezing Beste Boek 2019

(Voting Dutch/Belgian readers only)

Net als in 2018 organiseert Thrillers & More een verkiezing voor het beste boek van het jaar, maar we doen het net even iets anders deze keer.

Van alle boeken die tussen 1 december 2018 en 1 december 2019 zijn verschenen en gerecenseerd, is per categorie een lijst samengesteld van de best beoordeelde boeken van het team.
Maar de laatste stem heb jij! Stem op jouw favoriet uit de lijst en help mee bepalen welke boeken de Thrillers & More boeken va 2019 worden.

De categorieën zijn: Thrillers (vertaald), Thrillers (Nederlandstalig), Roman/Feelgood (vertaald), Roman/Feelgood (Nederlandstalig), Young Adult (vertaald) en Young Adult (Nederlandstalig).

Breng nu jouw stem uit (maximaal een optie per categorie, categorie overslaan mogelijk) en bepaal welk boek uitgeroepen wordt tot Thrillers & More Beste Boek 2019. Kans maken op een van de toffe mysterie pakketten? Vul onderaan in het stemformulier dan je adresgegevens in. (Adresgegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het versturen van de winnende mysterie pakketten)

Stemmen kan tot en met 24 december 2019. De uitslag zal 31 december 2019 bekend worden gemaakt.

Klik hier om te stemmen.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: Thrillers & More Verkiezing Beste Boek 2019

Leave a Reply

  • (not be published)