Vorige maand verscheen bij Uitgeverij Prometheus de
nieuwste thriller van S.K. Tremayne: De assistent.
In samenwerking met Uitgeverij Prometheus mogen wij twee paperback  verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Ze is in je huis. Ze ziet alles, kent al je geheimen en beheerst je leven. En nu gaat ze het vernietigen.

Jo is net gescheiden en mag voor een zacht prijsje de logeerkamer van haar beste vriendin huren. Het luxe hightechappartement in een bruisende wijk in Londen wordt beheerd door de uiterst nauwkeurige Thuisassistent Alexa, die de temperatuur en het licht controleert en Jo tijdens haar eenzame avonden gezelschap houdt.

Maar op een avond begint Alexa uit zichzelf te praten en zakt de grond onder Jo’s voeten weg. Ik weet wat je gedaan hebt. Jo is doodsbang dat het grote geheim dat zij met zich meedraagt aan het licht komt. Maar twee mensen weten wat er gebeurd is, en ze zouden het nooit aan iemand vertellen. Toch?

Een gure winter brengt Londen tot stilstand en Jo ervaart op angstaanjagende wijze dat de Assistent op de boekenplank niet alleen de controle wil hebben over Jo; ze wil haar vernietigen…

Over de auteur

S.K. Tremayne is het pseudoniem van een internationale bestsellerauteur die woont en werkt in Londen. Van zijn eerste boek, IJstweeling, werden alleen al in Nederland en Vlaanderen meer dan 60.000 exemplaren verkocht. Ook Vuurkind, dat in 2016 verscheen, werd enthousiast ontvangen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de laatste zin in de recensie van Miriam over Vlak voordat ik stierf en hoeveel sterren gaf zij het boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Tremayne‘.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)