Onlangs verscheen bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe thriller van Christian White, De vrouw en de weduwe. In samenwerking met de uitgever mogen wij 4 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Het is winter en griezelig stil op het vakantie-eiland Belport, voor de Australische kust. Slecht nieuws brengt Kate naar dit uitgestorven oord, en haar verdriet wordt met de dag groter als ze meer te weten komt over het geheime leven dat haar man bleek te leiden. Abby, als bewoner van het eiland, is gewend aan de stille winters, maar dit jaar wordt haar wereld op zijn kop gezet wanneer ze bewijzen vindt die haar man in een wel heel kwaad daglicht stellen. Niets op dit eiland is wat het lijkt, en pas als de twee vrouwen samenkomen kunnen ze de waarheid ontdekken over de mannen in hun levens…

Over de auteur

Christian White, geboren in Australië, is een Australische auteur en scenarioschrijver. Zijn debuutroman, The Nowhere Child, won de Victoriaanse Premier’s Literary Award voor een onuitgegeven manuscript. Hij co-creëerde de televisieserie Carnivores, momenteel in ontwikkeling met Matchbox Pictures en Heyday TV, en schreef mee aan Relic, een psychologische horrorfilm die geproduceerd wordt door Carver Films (The Snowtown Murders, Partisan).

Geboren en getogen op het schiereiland Mornington, Christian had een eclectische reeks van ‘dag banen’ voordat hij in staat was om full-time te schrijven, met inbegrip van food-cart chauffeur op een golfbaan en video-editor voor een volwassen filmmaatschappij. Hij brengt nu zijn dagen door met schrijven vanuit zijn huis in Melbourne, waar hij samenwoont met zijn vrouw, de filmmaker Summer DeRoche, en hun geadopteerde windhond, Issy. Hij heeft een passie voor echte misdaadpodcasts, Stephen King en alles wat met Bigfoot te maken heeft. In het niets (The Nowhere Child) is zijn eerste boek. Christian werkt momenteel aan zijn tweede roman, die in 2019 door Affirm Press zal worden gepubliceerd.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De vrouw en de weduwe

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet de dochter van Kate?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 augustus 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Weduwe’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com

 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)