Het geschenk

Op 15 januari 2021 (publicatie uitgesteld naar 3 maart 2021) verschijnt bij The house of Books de nieuwe thriller van Sebastian Fitzek, Het geschenk. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Milan Berg staat bij het stoplicht wanneer er een auto naast hem stopt. Op de achterbank zit een doodsbang meisje. Wanhopig drukt ze een briefje tegen het raam. Een vraag om hulp? Milan weet het niet: hij is, net zoals zes miljoen landgenoten, analfabeet. Toch voelt hij dat het meisje in levensgevaar is. Milan begint een zoektocht die hem op een griezelig dwaalspoor zet. Aan het einde van de tocht wordt hij geconfronteerd met de wrede realiteit: soms is de waarheid te gruwelijk om mee te leven, en onwetendheid het grootste geschenk op aarde.

Over de auteur
Sebastian Fitzek studeerde rechtswetenschappen en werkt als journalist en schrijver voor radio en tv. Hij is de meestervan de psychologische thriller. Vanzijn boeken gingen in Duitslandreeds miljoenen exemplaren overde toonbank en ook in Nederlanden België heeft hij inmiddels eengrote schare liefhebbers. Op bol.com vind je alle boeken van Sebastian Fitzek, waaronder het nieuwste boek van Sebastian Fitzek.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

 • Danielle las “De patiënt” en was hier erg enthousiast over, ze was ook erg te spreken over de vertaling. Wie was de vertaler van het boek “De patiënt”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 17 januari 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Geschenk’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


One Comment to: Winactie: Het geschenk – Sebastian Fitzek GESLOTEN

 1. januari 10th, 2021

  Heerlijke actie weer en waag dus graag weer eens een poging! De patiënt was mijn eerste Fitzek en ik was echt ondersteboven!

  Liefs
  Priscilla

  Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)