De trouwe lezer

Op 9 maart verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers de nieuwe thriller van Max Seeck, De trouwe lezer. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De vrouw van bestsellerauteur Roger Koponen wordt dood aangetroffen in een prachtige zwarte avondjurk, zittend aan het hoofd van een lege eettafel. Haar gezicht is bevroren in een afgrijselijke glimlach.
Rechercheur Jessica Niemi onderzoekt de zaak en algauw blijkt dat Maria Koponen niet het enige slachtoffer is. Het lijkt erop dat de dader de moorden exact kopieert uit de thrillertrilogie van Roger Koponen.
De slachtoffers stapelen zich op en Jessica ontdekt dat er een sinistere groepering schuilgaat achter de moorden. Als gebeurtenissen uit haar eigen verleden aan het licht komen, blijkt dat Jessica zelf ook niet veilig is. Kan ze een halt toeroepen aan de moorden?

Over de auteur
Max Seeck (1985 Helsinki) is de Finse marketingondernemer, schrijver , filmproducent en scenarioschrijver , wiens debuut Hammurabi-engelen verscheen in het begin van de herfst van 2016. De vertaalrechten voor het werk werden verkocht. Sindsdien zijn de vertaalrechten voor Seeck’s boeken verkocht aan achtendertig landen, waaronder de Verenigde Staten en bijna heel Europa.

In november 2020 bereikte Seecks roman The Witch Hunter (The Loyal Reader) de bestsellerlijst van de New York Times als het eerste Finse boek sinds Mika Waltar’s Sinuhe Egyptian. De roman stond op de 11e plaats van de lijst. Tegelijkertijd bereikte het boek ook de lijst van best verkochte boeken van Barnes & Nobel, de grootste boekhandelsketen in de Verenigde Staten.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De trouwe lezer

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Vanuit welke taal en door wie is “De trouwe lezer” vertaald?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 maart 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De trouwe lezer’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)