Op 26 juni verschijnt bij Godijn Publishing de roman Angela en Emma – Ontsluierd van Alice Bakker en Elly Godijn.

Ontsluierd

Het verhaal

Na een ongemakkelijk weerzien, na vijfentwintig jaar, gaan de zussen Angela en Emma op zoek naar de geheimen uit hun verleden. Het pad van de confrontatie verloopt hobbelig, het zijn niet alleen de spoken van vroeger die hen lijken te achtervolgen. Emma wil het snel afronden, zodat ze terug kan naar haar geliefde Zweden waar haar man en dochter Tyra op haar wachten. Daar hoort ze thuis, denkt ze. Angela worstelt met zichzelf. Nu haar zus terug is in haar leven komt ze erachter dat haar stabiele leventje kwetsbaar is als glas.

Angela & Emma is een roman met een diepere laag, die schuurt tegen een psychologische thriller. Net zoals de zussen soms de grenzen opzoeken, zo zoeken de auteurs die ook op. Alice Bakker & Elly Godijn vormen samen het schrijversduo Bakker & Godijn.

Over de auteurs
Alice Bakker (Oude Wetering) is auteur en eigenaar van tekstbureau In Woordenland. Na drie YA-boeken -Slapen doen we morgen weer, Ze zien mij niet en Jouw spel mijn regels- is dit haar debuut als romanschrijver. Elly Godijn (Hoorn) is uitgever bij Godijn Publishing en schreef de autobiografische dagboekroman ‘Blauw Gras’. (Tekst: Godijn Publishing)

De boeklancering van Ontsluierd vindt plaats op 26 juni te Roelofarendsveen en 27 juni te Hoorn.
Voor meer informatie en aanmelden ga naar Boekenfeestje Angela & Emma, Ontsluierd

Ga voor nog meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)