Alias

Op 8 september verschijnt bij uitgeverij Pepper Books de nieuwe thriller van Eva Burgers, Alias. Het laatste uur. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De 32-jarige rechercheur Julia Roemer is het hoofdpersonage in de nieuwe politiereeks “Alias’, die zich grotendeels in Den Haag afspeelt. Julia maakt deel uit van een speciaal rechercheteam dat zich bezighoudt met zaken als drugstransporten, zware bedreigingen en moord. In het eerste deel van deze serie zal Julia te maken krijgen met de moord op een 14-jarig meisje. Een ontsnapte tbs’er wordt al snel gezien als de verdachte, maar Julia heeft haar twijfels. Wanneer Julia na een nachtdienst nietsvermoedend naar huis rijdt, doet ze een ontdekking die niet alleen de zaak, maar ook haar privéleven volledig op z’n kop zal zetten. “Alias’ is een spannende boekenreeks waarin een gedreven rechercheteam steeds alles op alles zet om criminele zaken tot een goed einde te brengen. Elk boek behelst een actueel thema en een afgeronde zaak.

Over de auteur
Eva Burgers werkte jarenlang als rechercheur op de afdeling zware criminaliteit. In haar boeken combineert ze die vakkennis met haar schrijftalent. Eerder werkte ze als journalist bij verschillende kranten en was ze redactiemedewerker bij een uitgeverij.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Eva Burgers bedenkt en schrijft naast boeken ook tv-programma’s. Voor welk tv-programma bedacht Eva het basisidee?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 september 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Alias’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)