IJskoude leugens

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Fontein de thriller IJskoude leugens van Eva Björg Aegisdóttir. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
IJSKOUDE LEUGENS is deel 2 in de serie IJSLANDSE MOORDEN van auteur Eva Björg Aegisdóttir.

Alleenstaande moeder Maríanna verdwijnt en door het briefje op de keukentafel gaat iedereen uit van zelfmoord. Dan wordt zeven maanden later haar lichaam gevonden op de lavavelden en het wordt duidelijk dat ze slachtoffer was van moord. Rechercheur Elma neemt de zaak onder de loep en die zaak wordt steeds complexer naarmate het aantal verdachten groeit. Elma volgt het spoor terug tot aan de jeugd van Maríanna, een meisje dat nooit was zoals anderen…

Over de auteur
Eva Björg Aegisdóttir groeide op in Akranes, het decor van haar thrillers, maar woont en werkt inmiddels in Reykjavík. Voor haar debuut Vanuit het duister ontving zij de Blackbird Award, de prijs voor het beste IJslandse thrillerdebuut van het jaar.

Lees hier het eerste hoofdstuk van IJskoude leugens.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  1. Wie van ons las “IJskoude leugens”?
  2. Wat brengt de schrijfstijl van Eva Björg Aegisdóttir te weeg bij de recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 november 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘IJskoude leugens’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)