De plicht

Op 10 maart verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de thriller De plicht van Karin Thomas. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het geluk lacht Jef Dekker, een advocaat bij een klein kantoor, toe. Zijn vrouw Eva is zwanger van hun eerste kind en ze verhuizen van Amsterdam naar een prachtige villa in een nieuwbouwwijk in Lelystad.
Als Jef de strafzaak onderhanden krijgt van de nietsontziende crimineel Herman H. krijgt zijn leven een heel andere wending. De zaak slokt hem volledig op en hij is blij dat zijn vrouw een hechte vriendschap opbouwt met hun buurvrouw Ellen. Echter, niets is wat het lijkt. Zijn de motieven van Ellen van puur vriendschappelijke aard of is zij betrokken bij een vooropgezet plan?
De verkeerde keuzes van Jef resulteren in een dodelijk kat-en-muisspel die het leven van zijn vrouw en pasgeboren dochter op het spel zet.

Over de auteur
Karin Thomas is geboren in 1961 te Utrecht. Op haar eerste verjaardag verhuisde ze met haar ouders naar Waddinxveen en daar woont Karin nog steeds met haar man en inmiddels drie herders.
Vanaf het moment dat ze kon lezen, waren boeken haar grote liefde en begon ze met het schrijven van verhaaltjes.
Het duurde toch nog tot 2013 dat ze zich, naast haar baan als boekhouder, serieus op het schrijven ging toeleggen. Haar thriller “De Plicht” is haar debuut. 

Lees hier het eerste hoofdstukken van De plicht

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Karin Thomas is een pseudoniem. Wat is haar werkelijke naam? We verklappen alvast dat de voornaam hetzelfde is.
  • Hoe heet het kortverhaal van Karin … dat je op onze website kunt lezen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 maart 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De plicht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)