Juice

Onlangs verscheen bij uitgeverij The house of Books de roman Juice van Heleen van Rooyen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
De 44-jarige Claire Jansen is een succesvolle artiestenmanager. Ze beschouwt haar artiesten als familie en gaat voor ze door het vuur. Als een van haar jonge talenten het mikpunt wordt van een juicekanaal, bedenkt Claire een gewaagd plan om haar mensen beter te beschermen. Is dit een briljante zet of maakt ze de problemen alleen maar groter?

Over de auteur
Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester en Sexdagboek, die bijna allemaal succesvol werden verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe ruim 1.7 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire ‘Het doet zo zeer’ over de dementie van haar moeder. Ze woont samen met Bart Meeldijk.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Ter ere van haar twintig jaar in het het schrijverschap kwam er een bundel uit. Wat is de titel ven deze bundel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 oktober 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Juice’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)