De kunst van gelukkig zijn

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de roman De kunst van gelukkig zijn van Valerie Vaes. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Emma is een jonge dertiger die alles voor elkaar lijkt te hebben. Haar agenda staat vol met werkafspraken, kooklessen, vrijwilligerswerk en andere taken. Is geluk vinden wel zo eenvoudig? Emma is een jonge dertiger die alles voor elkaar lijkt te hebben. Haar agenda staat vol met werkafspraken, kooklessen, vrijwilligerswerk en andere taken, zodat ze voldoet aan het ideaalbeeld dat van haar wordt verwacht. Wanneer een plotselinge gebeurtenis haar leven op zijn kop zet, komt Emma erachter dat ze toch niet alles onder controle heeft. Ze krijgt het steeds moeilijker met doen alsof alles perfect gaat, tot op het punt dat het haar geluk in gevaar brengt. Valerie Vaes is een bekende boekenblogger die na enkele kortverhalen debuteert met haar eerste boek De Kunst van Gelukkig Zijn. Het verhaal combineert feelgood elementen met realistische elementen zoals mentale gezondheid.

Over de auteur
Valerie Vaes is een bekende boekenblogger die na enkele kortverhalen debuteert met haar eerste boek De Kunst van Gelukkig Zijn.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Valerie combineert feelgood elementen met realistische elementen, weet jij welke?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 oktober 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De kunst van gelukkig zijn’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)