Vijf voor twaalf

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Fontein de thriller Vijf voor twaalf van Karen Rose. In samenwerking met de uitgever (en Karen Rose) mogen wij 3 gesigneerde exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank! Hoe gaaf is dat??

Het verhaal
Privédetective Molly ontdekt dat een web van leugens, corruptie en moord te herleiden is tot de top van de politie van New Orleans.
De thriller ‘Vijf voor twaalf’ (Quarter to Midnight) van Karen Rose brengt je naar het hete en swingende New Orleans.
Chef-kok Gabe Hebert zag welke tol het politiewerk van zijn vader eiste. Wanneer de dood van zijn vader als zelfmoord wordt bestempeld, vermoedt Gabe dat iemand hem het zwijgen wilde opleggen over zaken binnen het corps. Hij schakelt de hulp in van Molly, een Irak-veteraan die nu voor een privédetectivebureau werkt. Terwijl de temperatuur in de stad én tussen Molly en Gabe, oploopt, ontrafelen zij een web van misdaden, corruptie en moord dat terug te leiden is tot de top van de politie van New Orleans.

Over de auteur
Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn. Haar boeken werden meermaals bekroond. Karen Rose woont en werkt in Florida.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Zonder angst” van Karen Rose?
  • 2. Hoeveel sterren kreeg “Zonder angst” van onze recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vijf voor twaalf’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)