Evil wears a crown

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult (Engelstalig) Evil Wears a Crown van Rani De Vadder. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In the kingdom of Wicca, prince Orion is infected by the dark curse that makes his touch deadly. Palace guard Slate, forced to follow Orion’s orders, no matter what, becomes infected and turns dark, which leads to Orion’s death. Princess Nesrin is stricken with grief after her brother’s death and swears revenge on Slate. But once she tracks him down, she is forced into an unwilling alliance to save her kingdom and her people.
What if touch becomes deadly? In the mystical realm of Wicca, Prince Orion finds himself afflicted by a malevolent curse, rendering his touch a lethal force. Bound by duty, Slate, a stalwart guardian of the palace, succumbs to the curse’s influence, transforming into a creature of darkness, ultimately culminating in Orion’s tragic demise. Consumed by sorrow at the loss of her beloved sibling, Princess Nesrin vows to exact vengeance upon Slate, holding him accountable for his treacherous actions. However, when destiny leads her to confront Slate, unexpected circumstances compel her to forge an unlikely alliance, driven by the urgent need to safeguard her kingdom and protect her people from impending doom. Rani De Vadder is the succesful author of various Young Adult fantasy novels such as Toxine, De Gifgave and De Beenderband. She’s also the author of two fantasy Middle Grade novels. Evil Wears a Crown is her English debut.

Over de auteur
Rani De Vadder werd geboren met een pen in de hand. Sinds kleins af aan heeft Rani een passie voor schrijven. Haar eerste boekje schreef ze toen ze 10 jaar oud was. Daarin vertrok een kikkertje met maar drie poten op avontuur om zichzelf te bewijzen en zijn familie te redden. Hiermee behaalde ze een plekje in een lokale krant. Rani’s passie voor het woord heeft ze jarenlang op Wattpad gedeeld, waar ze intussen al meer dan 8000 volgers heeft. Later werkte ze vooral achter de schermen of stuurde ze verhalen in voor wedstrijden. Zo wist ze een aantal finaleplekken en eervolle vermeldingen te behalen.

Rani woont in dat kleine buurlandje van Nederland en schrijft dus graag met onze befaamde Belgische chocolade naast zich, ook al ontkent ze passioneel dat ze zeker niét verslaafd is. Rani kwam bij Hamley Books terecht nadat ze het boek Upgrade had zien liggen in de boekhandels. Geïntrigeerd stuurde ze haar manuscript op. Buiten schrijven houdt ze vooral van lezen, natuur en dieren. Ze is dan ook wekelijks te vinden in het bos, of ze knuffelt met haar kat (die eigenlijk niet haar kat is), omdat die dagelijkse bezoekjes brengt en knuffels en aandacht vereist.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat studeert Rani De Vadder momenteel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Evil wears a crown’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)