Verraad

Onlangs verscheen bij uitgeverij LetterRijn de verhalenbundel Verraad van diverse auteurs. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten (1x paperback en 1x ePub), waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Verraad kent vele vormen. In deze bundel, die het resultaat is van de jaarlijkse verhalenwedstrijd van uitgeverij LetterRijn, komen er vele aan bod. Soms gaan mensen letterlijk over lijken om geheimen te bewaren. Het verraad manifesteert zich op het brede gebied van hoogverraad tot ontmaskering en haalt het slechtste in mensen naar boven. Dit zijn de verhalen die je kunt terugvinden in deze bundel, al passeren lang niet alle varianten de revue.

De auteurs
Verraad bevat verhalen van Nederlandse en Vlaamse schrijvers, met: Angelique Suijdendorp, Karel Bedert, Lilian Steenvoorden, Kitty Huijbers, Theone Joostensz, Melina Ekic, Ellen Kusters, Carolijn Toren, Erik van der Velden, Gert-Jan van den Bemd, Marieke Jongejan, Gerry Neuray, Karin Bisschops, Alain De Lannoy, Michiel van den Berg, Theo-Henk Streng, Daniëlle Stege, Sietse Postma, Eveline van Dienst, Charlotte en de op uitnodiging schrijvende LetterRijn-Neckar-auteurs: Rob Bakker, Franziska Weissenbacher, Bertina Mulder, Melissa Skaye en Luc Vos.

Verraad is het resultaat van de gelijknamige jaarlijkse verhalenwedstrijd van uitgeverij LetterRijn.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Hoeveel spannende verhalen zijn er opgenomen in deze verhalenbundel?
  • 2. Noem twee titels uit deze verhalenbundel

Stuur je antwoord via een e-mail voor 1 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verraad’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)