Klopjacht

Onlangs verscheen bij uitgeverij Lannoo het puzzelboek Klopjacht van Crimibox. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In Klopjacht kom je oog in oog te staan met twintig wreedaardige moordenaars. Kun jij ze stoppen voor ze nog meer levens verwoesten?

De Romanticus, de Waarzegster, de Leermeester… Hun bijnamen klinken misschien poëtisch, maar hun gruwelijke daden zijn dat allerminst. Elke moordenaar heeft vier duistere puzzels voor je achtergelaten. Als je erin slaagt die op te lossen, dan red je niet alleen de slachtoffers, maar ook je eigen leven.

Haal je beste speurdersvaardigheden naar boven, leg logische verbanden, ontcijfer cryptische boodschappen, kraak complexe codes en voorkom zo de volgende moorden van deze monsterlijke misdadigers.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Klopjacht.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Hoe herken je dat je de politiecodex, achterin het boek, kunt gebruiken?
  • 2. Met welke seriemoordenaar begint dit puzzelboek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 28 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Klopjacht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)