Nevels

Onlangs verscheen bij uitgeverij Ambilicious de roman Nevels van Marceline de Waard. In samenwerking met de auteur mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Nevels: Wat als achter de nevels herinneringen tevoorschijn komen die een nieuw licht werpen op het verleden? Fay groeide op in een landhuis op het Drentse platteland, waar de nevels zich hechten aan het veen. In de Randstad bouwde zij daarna een ogenschijnlijk perfect leven op met haar grote liefde Frank. Dit komt onder druk als ze na een ongeval van haar moeder besluit tijdelijk bij haar in te trekken. Tot ongenoegen van Frank. Een oude schoolvriend van Fay komt ook terug naar het dorp. Hij is op zoek naar de raadsels uit zijn jeugd. Zijn vragen en aanwezigheid confronteren Fay met haar meisjesdromen. En wat probeert haar moeder haar tussen de nevelsprookjes door nu eigenlijk te vertellen? Terwijl het perfecte leven van Fay langzaam uit elkaar valt, trekken de nevels van het verleden op. Een geheim wordt ontrafeld.

Over de auteur
In 2017 gaf ik een tik aan het roer, ik ging minder werken en werd schrijver. Inmiddels zijn vijf boeken verschenen onder de noemer ‘feelgood met een twist’. Mijn hoofdpersonen zijn gewone vrouwen die het niet altijd even gemakkelijk hebben en als het erop aankomt, het heft in eigen handen nemen. Met mijn roman ‘Nevels’ (oktober 2023) zet ik een volgend stap in mijn schrijverscarrière. Helder proza dat het onderliggende verhaal subtiel uitlicht.

Lees hier het eerste hoofdstuk

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Nevels”?
  • 2. Hoeveel sterren heeft “Nevels” ontvangen van onze recensent?
  • 3. Welke personage haalde het bloed onder de nagels vandaan bij de recensent? (Tip: lees hier de recensie)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 maart 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Nevels’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)