Titel: Flirten met de baas
Auteur: Natasha Madison
Serie: Flirten met #1
Genre: Roman
Uitgeverij: SVM Publishing
Vertaling: Olga Hoekstra
Publicatiedatum:
Aantal bladzijdes: 224
Recensie: Miriam

Over de auteur
Als ze niet met de neus in de boeken zit of met haar vingers over het toetsenbord vliegt terwijl ze schrijft, is Natasha Madison te vinden in de keuken, waar ze sterwaardige diners kookt. Je kunt haar, op hoge hakken nog wel, in de auto vinden als ze haar kinderen rondrijdt of ze is bij haar man. Voor hem stelt ze de schema’s op voor zijn werkreizen. Het is maar goed dat haar personages wel doen wat ze zegt, want zelfs haar labrador weigert naar haar te luisteren… 

Samenvatting
Lauren staat op het punt om met haar nieuwe baan te beginnen. Het is weer een nieuwe stap in haar leven nadat ze haar overspelige echtgenoot de deur uitgegooid heeft. Het valt niet mee als alleenstaande moeder met de zorg voor twee kinderen, maar ze heeft alles behoorlijk goed op de rit. Haar eerste werkdag verloopt alleen niet helemaal zoals ze had gehoopt…
Ze kan totaal niet overweg met haar baas en de twee verklaren elkaar de oorlog…of is er toch iets anders aan de hand?  

‘Ik schuif wat in mijn agenda, zodat ik voldoende vrije dagen heb voor jouw begrafenis’, zegt hij.

Wat een heerlijk boek is dit zeg! Natasha Madison heeft een fijne luchtige manier van schrijven en met veel humor neemt ze je mee in de dagelijkse beslommeringen van Lauren. Je leest hoe ze erachter kwam dat haar echtgenoot een ander bleek te hebben en hoe ze daarna verder ging met haar leven. Haar nieuwe baan is geregeld door een vriendin die vindt dat ze perfect voor deze baan is. Als Lauren haar baas Austin voor het eerst ontmoet, twijfelt ze daar nogal aan. Haar eerste indruk is namelijk niet heel best: wat een !@$#@!!!!! Dat gevoel is wederzijds en de een doet nog harder zijn best om de ander dwars te zitten. Maarreh….in hoeverre hebben ze nu echt een hekel aan elkaar? 

Het verhaal wordt vanuit twee perspectieven verteld: Lauren en Austin. Sommige dingen lees je twee keer, maar door die wisseling van perspectief krijg je er toch net even een wat andere kijk op. Austin’s beste vriend Noah en Lauren’s zus Kaleigh zorgen voor de nodige afwisseling en de (nog) luchtigere (en ook hilarische) noot in het verhaal, wat een heerlijke personages! Juist hierdoor wordt het nergens zoetsappig of klef.
Heel origineel is het allemaal niet en je weet van tevoren echt wel waar en hoe het uiteindelijk gaat eindigen, maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Integendeel, Flirten met de baas heb ik van het begin tot het eind met een grote glimlach gelezen en af en toe echt hardop zitten lachen. Wil je een echte feelgood lezen met leuke personages en een sexy verhaal vol humor? Dan zit je met Flirten met de baas meer dan goed!  

4 sterren voor Flirten met de baas. 

Miriam  

Leave a Reply

  • (not be published)