De maand mei is bij ons Vlaamse maand, dus we gaan nog even lekker verder met een toffe Vlaamse winactie. Vandaag gaat de winactie online voor Ademnood van Belinda Aebi, beschikbaar gesteld door Uitgeverij Lannoo, waarvoor onze hartelijke dank!

Waar gaat het boek over:

Wanneer profiler Kaya De Regge na een stevige FBI-opleiding uit Amerika terugkeert, wordt ze al gauw op twee onopgeloste moordzaken gezet om een daderprofiel te schetsen. Beide dossiers zitten muurvast, ook al is er duidelijk een onderling verband: een onbekende getuige op de plaatsen delict en een verblijf in het zeesanatorium dertig jaar terug.
Wanneer nog een derde slachtoffer in bizarre omstandigheden komt te overlijden, stapelen de vragen zich steeds verder op en groeit ook het wantrouwen. Kan Kaya het motief achter de moorden ophelderen en zo de dader aanduiden?

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Is Ademnood een standalone of behoort het boek tot een serie?

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 23 mei 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Ademnood.

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)