In september verscheen de debuutthriller Voetspoor van Tj Lammers. Namens uitgeverij Mook Publishing mogen wij drie paperbacks verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Als men in Amsterdam afgezaagde voeten vindt, volgt de jacht op een seriemoordenaar – met o.a. een popjournalist, een popster, een sportheldin, een crimineel, een stalker en een demente bejaarde.

Het duurde even voor Sterre doorhad dat er een voet in haar koelkast stond. Had ze echt gezien wat ze dacht gezien te hebben? Ze trok de deur van de koelkast voorzichtig op een kier.
Toen het lampje aanfloepte was het alsof de tenen een stukje naar voren sprongen.
De nagels waren keurig geknipt en roodgelakt. Ook de rest van de voet zag er zeer verzorgd uit. Sterre’s blik gleed over de enkel naar boven en bevroor op de zaagrand: de aders, spieren, pezen en het bot waren zo keurig afgesneden, dat het te mooi leek om echt te zijn.
En toen verloor ze, door een klap tegen haar achterhoofd,
het bewustzijn…

Spanning en humor, verlies en verdriet, haat en liefde, rock “n’ roll, geweld en voetfetisjisme vormen de ingrediënten van dit waanzinnige verhaal. En tijdens de verrassende ontknoping wordt het adrenalinepeil van de lezer hoog opgejaagd.

Over de auteur

Tj Lammers werkte jarenlang in de muziek­industrie, richtte popglossy’s Aloha en Revolver op en schreef een aantal bestsellers over popmuziek – waaronder de New York Times Best Seller Iron Man met Tony Iommi. Met Voetspoor treedt Lammers toe tot de eredivisie van de Nederlandse misdaadliteratuur.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is de huidige naam van Revolver Magazine?

Stuur je antwoord voor 12 januari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Voetspoor’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: Winactie: Voetspoor – Tj Lammers GESLOTEN

Leave a Reply

  • (not be published)