Uitgeverij Ambilicious introduceert een leesclub waarin lezers, samen met de auteur, een boekbespreking houden. Houd jij van het genre Roman en praat je graag met anderen over jouw leeservaring? Doe dan mee en schrijf je in voor de debuutroman Thuisreis van Marceline de Waard.

Thuisreis

Het verhaal

Haar oma vertrok eind jaren dertig van de vorige eeuw uit Ierland en niemand sprak er nog over. Eileen is begin vijftig als ze besluit naar Ierland af te reizen om uit te zoeken wat er toen is gebeurd. Haar camperreis door Engeland en Ierland naar de westkust van het groene eiland wordt een ontdekkingsreis naar zichzelf, naar haar oma en naar de man die steeds nadrukkelijker verschijnt in haar dromen.

De man met de donkere krullen doemt op. Net als afgelopen dagen krabt hij aan de rand van haar bewustzijn. Op haar netvlies verschijnt het beeld van oma. Haar gezicht, vlak nadat ze stierf. Heeft de man, die steeds in haar dromen terugkeert, met haar oma te maken? Ligt de oplossing dertig jaar geleden? Ze graaft verder, een harde windvlaag blaast een stuk papier tegen haar gezicht en de beelden verdwijnen. Het is bijna donker. Ze ritst haar jas dicht en staat op. Tijd om naar huis te gaan.

Over de auteur

Marceline de Waard Is een geboren boekenwurm en sinds 2017 maakt zij haar kinderdroom waar: schrijver zijn. Haar eerste roman ‘De Thuisreis’ verscheen 22 maart 2020 bij uitgeverij Ambilicious. Ook verschijnt iedere zondag een kort verhaal op haar website. In de bundel ’Schandalig en andere zondagverhalen’ zijn vijftig van deze verhalen bijeengebracht. Daarnaast zijn haar verhalen gepubliceerd in verschillende wedstrijdbundels. (volg Marceline op Hebban.nl)

Voorwaarden

  • Je doet actief mee in de (besloten) leesgroep.
  • Je leest het boek (294 bladzijden) binnen twee weken uit en schrijft minimaal een week later een recensie/leeservaring welke je plaatst op Bol, Hebban en diverse FB-groepen.
  • Het boek wordt enkel als e-pub aangeboden.

Schrijf je nu in: Stuur een e-mail met je motivatie naar admin@ambilicious.nl Je krijgt een Felicitatie toegezonden als je uitgekozen bent voor de leesclub.

ga voor meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)