De Genesissleutel

Op 13 oktober verscheen bij HarperCollins de nieuwe thriller van Jeroen Windmeijer, De Genesissleutel. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Midden in de woestijn rondom de mysterieuze Nazca-tekeningen in Peru ligt een man in de brandend hete zon. Hij is uitgedroogd en stamelt wartaal uit: “Waar zijn de doden? Open het oog!’ In zijn notitieboekje staan vreemde schetsen, Bijbelcitaten en aantekeningen over “bezoekers’.

Als de Nederlandse toeristengids Ángel en zijn Peruaanse collega Luz de man vinden, worden ze ongewild het middelpunt in deze zaak. Wat was de man in hemelsnaam op het spoor? Door wie werd hij achtervolgd? Of door wát? Tijdens hun spectaculaire zoektocht door de woestijn wordt de sluier van het mysterie opgelicht en krijgen ze zicht op een alternatieve geschiedenis van de mensheid… Maar is de wereld daar klaar voor?

Over de auteur
Antropoloog Jeroen Windmeijer (1969) debuteerde in 2015 succesvol met De bekentenissen van Petrus, een thriller waarin Romeinse en Bijbelse geschiedenis verweven worden met de geschiedenis van zijn woonplaats Leiden. Windmeijer is leraar godsdienst en maatschappijleer op een middelbare school.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De Genesissleutel

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In De Genesissleutel sluit Jeroen Windmeijer aan op theorieën van mensen die geloven in ancient astronauts, dus dat aliens ooit de aarde hebben bezocht om de mensheid beschaving bij te brengen en ze te helpen bij het bouwen van de piramides et cetera. Van wie komt zo’n theorie waar Windmeijer zich op aansluit? (TIP: lees het interview met Windmeijer)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De Genesissleutel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)