Vanuit het duister

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Fontein de thriller Vanuit het duister, van Eva Bjorg Aegisdottir. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een vrouw wordt vermoord aangetroffen aan de voet van een vuurtoren in Akranes, IJsland. Rechercheur Elma stuit op een reeks duistere geheimen die de lokale gemeenschap liever verborgen houdt…

Het lichaam van een vrouw wordt gevonden bij de lokale vuurtoren in Akranes op IJsland. Rechercheur Elma, die na jaren weer terug is in haar geboortedorp, stuit op een ingewikkelde zaak waarbij een reeks duistere geheimen wordt blootgelegd. Zaken uit het verleden die niet alleen op de vermoorde vrouw betrekking hebben, maar op de hele gemeenschap. Geheimen die sommige mensen angstvallig verborgen houden, en waar mensen voor over lijken gaan…

Over de auteur
Eva Björg Aegisdóttir groeide op in Akranes, het decor van haar thrillers, maar woont en werkt inmiddels in Reykjavík. Voor haar debuut Vanuit het duister ontving zij de Blackbird Award, de prijs voor het beste IJslandse thrillerdebuut van het jaar.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Vanuit het duister

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wat is de naam van de hoofdpersoon?
  • 2. Hoelang geleden was het, dat ze voor het laatst voor haar ouderlijk huis stond? (tip, lees het eerste hoofdstuk van Vanuit het duister)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 januari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Vanuit het duister’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)