De paarse engel

Onlangs verscheen bij uitgeverij Letterrijn de thriller De Paarse Engel van Era Richmen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren (1 e-book en 1 paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na zijn laatste missie neemt geheim agent Jim Matteos een aantal maanden vrij om zaken uit zijn verleden te verwerken en na te denken over zijn toekomst. Aan zijn verlof komt abrupt een einde wanneer Jorge Herreira, een berucht drugscrimineel, op spectaculaire wijze uit de zwaarbewaakte San Quentin staatgevangenis in San Francisco ontsnapt. Herreira dreigt met een actie waarbij Amerika zich moet voorbereiden op talloze slachtoffers. Met een controversieel plan slaagt Jim erin door te dringen tot Herreira’s organisatie. Hij ontmoet de vrouwelijke rechterhand van de drugscrimineel en probeert via haar achter het snode plan van Herreira te komen. Tot Jims grote ontzetting brengen zijn ontdekkingen hem niet alleen dichter bij de drugscrimineel, maar ook bij een verschrikkelijke gebeurtenis uit zijn eigen verleden.

Over de auteur
Era Richmen, is geboren in Amsterdam. Na het gymnasium te hebben afgerond, is hij een loopbaan in de vastgoedsector gestart waar hij verschillende management- en directieposities bij gerenommeerde (internationale) organisaties heeft bekleed. In deze sector is hij, inmiddels met zijn eigen onderneming, nog steeds actief. Era heeft, naast een studie aan Universiteit Nyenrode, ook zijn MBA afgerond. Naast publicaties van een aantal korte verhalen is De Paarse Engel de vierde thriller van Era Richmen. De Paarse Engel kent zowel dezelfde hoofdpersoon als een aantal andere personages die ook figureerden in Era Richmens vorige thriller, De Saraceense Samenzwering. Deze thriller uit 2019 werd o.a. door ThrillZone genomineerd voor zowel de Jury- als Publieksprijs “Beste Nederlandse thriller 2019”. Ook mocht De Saraceense Samenzwering zich verheugen in een nominatie voor de Hebban Thriller Prijs 2020.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De Paarse Engel.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe is het niet geheime pseudoniem Era Richmen tot stand gekomen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 juni 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De Paarse Engel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-book ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)