Schaduw

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de thriller Schaduw van Ben Kegels. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een duistere thriller van Ben Kegels! De familie Zukic oogt voor de buitenwereld als het perfecte gezin. Ivan Zukic runt een succesvol bedrijf, zijn vrouw Claire is een knappe, toegewijde huismoeder en hun kinderen doen het alle drie uitstekend op school. Maar achter die façade van uiterlijk succes kampt Claire al enkele jaren met psychische problemen. Problemen die met de dag erger lijken te worden en als een sluipend gif langzamerhand de andere gezinsleden infecteren. Als Claire ook nog eens merkt dat er nacht na nacht een donkere schaduw rondom hun huis sluipt, dreigt de situatie helemaal uit de hand te lopen.

Over de auteur
Ben Kegels (1983) groeide op in Klein-Brabant, een regio die zich uitstrekt tussen de Schelde en de Rupel in de provincie Antwerpen. In 2006 studeerde hij af als Journalist aan Thomas More. In december 2020 verscheen zijn debuutroman JEUGDZONDEN. 

Lees hier het eerste hoofdstuk van Schaduw.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Bij Hamley Books kon je, als onderdeel van de Adventskalender, een spannend kerstverhaal van auteur Ben Kegels downloaden, wat was hiervan de titel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 31 januari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Schaduw’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)