De vijf die blijven
De vijf die blijven – Holly Jackson

Op 28 februari 2023 verschijnt bij Uitgeverij Volt De vijf die blijven van Holly Jackson (vertaald door H.C. Kaspersma). Waar gaat het over?

De achttienjarige Red en haar vrienden gaan op voorjaarsvakantie naar de kust. Hun camper zit vol en de stemming zit er goed in. Totdat de camper op mysterieuze wijze opeens tot stilstand komt in niemandsland. Terwijl de wielen een voor een kapot worden geschoten, beseft de groep dat er geen sprake is van een ongeluk. Er zit een scherpschutter buiten, en heeft het op een van hen gemunt. Iemand uit de groep heeft namelijk een geheim waar de schutter een moord voor zou plegen.

Het is het beging van een kat- en muisspel waarin de zes vrienden wanhopig op zoek gaan naar hulp. Verborgen geheimen komen aan het licht en er heerst een dodelijke spanning binnen de groep. Er is maar één ding zeker. Niet iedereen zal deze nacht overleven…

Holly Jackson

Holly Jackson begon al op vroege leeftijd met schrijven en voltooide haar eerste roman op haar vijftiende. Tegenwoordig woont ze in Londen, waar ze zich naast lezen en schrijven bezighoudt met true crime-documentaires zodat ze kan doen alsof ze een detective is.

€ 18,99 | paperback, 432 pagina’s | ISBN 9789021476803

(Persbericht uitgeverij Volt)

Meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Leave a Reply

  • (not be published)