De plicht

Vanaf vandaag is De plicht officieel overal verkrijgbaar en op 1 april start bij Thrillers & More de leesclub van de psychologische thriller De plicht van Karin Thomas in samenwerking met uitgeverij Hamley Books.

Het verhaal:
Het geluk lacht Jef Dekker, een advocaat bij een klein kantoor, toe. Zijn vrouw Eva is zwanger van hun eerste kind en ze verhuizen van Amsterdam naar een prachtige villa in een nieuwbouwwijk in Lelystad. Als Jef de strafzaak onderhanden krijgt van de nietsontziende crimineel Herman H. krijgt zijn leven een heel andere wending. De zaak slokt hem volledig op en hij is blij dat zijn vrouw een hechte vriendschap opbouwt met hun buurvrouw Ellen. Echter, niets is wat het lijkt. Zijn de motieven van Ellen van puur vriendschappelijke aard of is zij betrokken bij een vooropgezet plan? De verkeerde keuzes van Jef resulteren in een dodelijk kat-en-muisspel die het leven van zijn vrouw en pasgeboren dochter op het spel zet.

Over de auteur:
Karin Thomas is geboren in 1961 te Utrecht. Op haar eerste verjaardag verhuisde ze met haar ouders naar Waddinxveen en daar woont Karin nog steeds met haar man en inmiddels drie herders.
Vanaf het moment dat ze kon lezen, waren boeken haar grote liefde en begon ze met het schrijven van verhaaltjes.
Het duurde toch nog tot 2013 dat ze zich, naast haar baan als boekhouder, serieus op het schrijven ging toeleggen. Haar thriller “De Plicht” is haar debuut. 

De T&M Leesclub De plicht start 1 april a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 2 weken gelezen wordt en dat je binnen deze tijd een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals HebbanGoodreadseigen website, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: “T&M leesclub De plicht”. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een e-book wilt hebben!
Aanmelden kan tot en met 27 maart 12:00 uur. Deelnemers zullen een e-mail ontvangen met bevestiging van deelname.

kijk voor meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Leave a Reply

  • (not be published)