Het geheim van de vulkaan

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books het jeugdboek Het geheim van de vulkaan van Bart De Wolf. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Floris’ krachten blijken te gevaarlijk en met zijn vriend Haroen ontdekt hij de schuilplaats van andere kinderen in het hart van een vulkaan. Om te overleven moeten ze hun krachten bundelen.
Het gruwelijk spannende vervolg op ‘Monsters & mislukte superhelden’, waarin we kennismaakten met Floris, een jongen met superkrachten. Floris’ krachten blijken te gevaarlijk voor zijn directe omgeving, waardoor hij niet meer naar huis kan. Samen met zijn vriend Haroen ontdekt hij de schuilplaats van andere kinderen met superkrachten in het hart van een vulkaan. Daar willen ze een nieuw leven opbouwen. Tot de groep een ander groot geheim ontdekt in de vulkaan, dat hen opnieuw bedreigt. Om te overleven moeten ze hun krachten bundelen.

Over de auteur
Bart de Wolf (Antwerpen, 1977) schrijft sinds 2015 verhalen over monsters en andere griezelfiguren. Zijn eerste korte verhaal ‘De Bra-Ba-Bla’ behaalde een vijfde plek in de Fantastels Verhalenwedstrijd en deed hem realiseren dat er voor zijn donkere schrijfsels blijkbaar wel een publiek was. In 2018 won hij er zelfs de Harland Awards Debuutprijs mee (‘Een nieuwe route wordt berekend’).

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar droomt Bart De Wolf over om ooit nog te volbrengen?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het geheim van de vulkaan’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)