Koud Barbara De Smedt

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de thriller Koud van Barbara De Smedt. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Vijftien jaar na de ontvoering van Julie Meskens blijft Oscar, de man achter deze daad, spoorloos. Dan verdwijnt Julies tienerdochter Hannah. Onderzoeksjournalist Pieter De Saegher, die indertijd de zaak volgde, gaat op zoek naar Hannah en raakt hierdoor verwikkeld in een gevaarlijk spel dat hem naar het koude Lapland voert. Terwijl de temperatuur daalt en de spanning stijgt, ontdekt Pieter de ijzingwekkende waarheid.

Over de auteur
Barbara De Smedt debuteerde in 2020 met de psychologische thriller ‘ALLEEN’ (Shortlist ‘Beste Nederlandstalige Thriller 2020’ Vrouwenthrillers.nl en shortlist MAX Bronzen Vleermuis 2021, beste thrillerdebuut) Ze werd geboren in Antwerpen, BelgiĂ«, maar woont met haar gezin in Portugal.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Roadtrip naar nergens” van Barbara De Smedt?
  • 2. Bij het inzien van welk tijdschrift zal de recensent terug denken aan dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Koud’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)