Het magische kristal

Op 5 februari verschijnt bij uitgeverij Hamley Books het jeugdboek Het magische kristal van Ina de Man. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer Amelia ontdekt dat ze magische krachten heeft, wordt ze door haar oom Silas onder zijn hoede genomen. Hij leert haar omgaan met haar nieuwe krachten. Wanneer een ander meisje, Rowena, het team vervoegt, blijkt al snel dat zij kwade bedoelingen heeft die de wereld voorgoed kunnen veranderen.

Amelia sluit vriendschap met haar buurjongen Dean, die verrassend veel weet over magische werelden. Samen gaan ze de strijd tegen Rowena aan.

Amelia is een buitenbeentje op school. Wanneer ze ontdekt dat ze magische krachten heeft, wordt ze door haar oom Silas onder zijn hoede genomen. Hij leert haar omgaan met haar nieuwe krachten. Wanneer Rowena het team vervoegt, nemen de spanningen toe. Al snel blijkt dat zij kwade bedoelingen heeft die de wereld voorgoed kunnen veranderen.

Amelia sluit vriendschap met haar buurjongen Dean, die verrassend veel weet over magische werelden. Samen moeten ze trachten Rowena tegen te houden.

Over de auteur
Ina De Man schrijft al heel haar volwassen leven. Ze schreef toneelstukken, jeugdverhalen, cursiefjes en blogteksten. Daarnaast schreef ze ook in het Engels en Duits zakelijke teksten en papers. Met Ravenburcht levert ze haar eerste jeugdthriller af. Het oorspronkelijke verhaal ontstond 25 jaar geleden en streed mee voor de “Boekenuil”, een literatuurprijs voor eerstelingen. Onlangs kreeg het een make over en werd aangepast aan de huidige tijdsgeest.  Ina werkt als consultant en heeft in die rol heel wat afgereisd, van India tot Zuid Afrika, van de VS tot Singapore. Het leven op luchthavens gaf haar de gelegenheid om indrukken op te doen, mensen te observeren en te vertalen in verhalen. Ze woont met haar man en twee katten in de rand rond Mechelen. 

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Drakenbloed” van Ina de Man?
  • 2. Hoe heten de hoofdpersonen uit “Drakenbloed”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 februari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het magische kristal’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)