Schrikkeldag

Op 29 februari verschijnt bij uitgeverij HarperCollins de thriller Schrikkeldag van Inge Spaan. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Op 29 februari 2012 verdrinkt een vijfjarig meisje in een sloot dicht bij haar huis. Vier jaar later kost een fatale woningbrand een geliefde dorpsbewoner het leven. Een jonge man crasht met zijn motor tijdens de schrikkeldag in 2020.
Ieder schrikkeljaar komt een bewoner uit het dorp Warchem onder raadselachtige omstandigheden om het leven. Toeval… of niet? Aafke is als buitenstaander niet overtuigd van het verband, maar wordt meegetrokken in verhalen uit het verleden door haar vriend en dorpsbewoner Stef.
Vastbesloten om achter de waarheid te komen gaat ze op onderzoek uit. Hoewel de wildste geruchten de ronde doen, laat Aafke zich niet zomaar afschrikken. Tot ze anonieme telefoontjes begint te krijgen die haar bang maken. Zou zij dit schrikkeljaar het volgende slachtoffer kunnen zijn?

Over de auteur
Inge Spaan werkt als accountant en schrijft in haar vrije tijd spannende thrillers en korte verhalen. Daarnaast is ze schrijfdocent en helpt ze beginnende auteurs met hun verhaal. Nooit meer thuis is haar derde thriller.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Schrikkeldag.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Hoe ver moet Aafke (hoofdpersonage) lopen naar haar werk?
  • 2. Naast haar werk als accountant en het schrijven van thrillers, is Inge ook veel met haar honden in de weer. Van welk ras zijn de vrolijke viervoeters van Inge? (Tip: lees hier meer over Inge)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 maart 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Schrikkeldag’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)