In het kader van de Young Adult maand mogen wij namens Uitgeverij Leopold een gesigneerd exemplaar verloten van de Young Adult thriller Fright night van Maren Stoffels. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Spannende jeugdroman over oog in oog staan met je grootste angst.

Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu.

Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. Wat gebeurt er als die angsten veel te dichtbij komen?

Vijf jongeren gaan het bos in.

Een van hen zal de nacht niet overleven.

En een van hen is de moordenaar.

Over de auteur

Maren Stoffels (13 januari 1988, Amsterdam) groeide op in haar geboortestad bij haar ouders en oudere broer Wadse. Zodra Maren kon schrijven deed ze het. Op haar negende maakte ze haar eerste boek, over een eskimootje dat zijn vader zoekt. Via auteur Hans Kuyper zocht ze contact met uitgeverij Leopold. Die publiceerde in 2005 haar eerste boek Dreadlocks & Lippenstift. Na haar debuut zijn er veel boeken verschenen bij dezelfde uitgeverij. Meer dan ooit wil Maren schrijven, schrijven en nog eens schrijven!

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoeveel sterren gaf Amanda aan Fright Night?

Stuur je antwoord voor 1 juli 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Stoffels’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)