Lichaamstaal

Onlangs verscheen bij uitgeverij Ambo|Anthos de thriller Lichaamstaal van A.K. Turner. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal
Cassie Raven weet dat mensen haar baan maar raar vinden – waarom zou iemand lijken opensnijden? Maar zij weten niet wat Cassie wél weet, namelijk dat de doden gewillig prijsgeven wat er met hen is gebeurd. Ze heeft al vele lichamen op haar snijtafel gehad, maar ze hoefde nog nooit het mes te zetten in iemand die ze kende. Iemand die heel veel voor haar betekende. De patholoog zegt dat haar dood een ongeval was. Maar het lichaam vertelt Cassie een ander verhaal…

Over de auteur
A.K. turner werkte als tv-producent en documentairemaker in uiteenlopende genres als geschiedenis en true crime. Ze woont in Oost-Londen. Lichaamstaal is het eerste deel van de spannende nieuwe Cassie Raven-serie, die meteen al enthousiast werd ontvangen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Lichaamstaal” voor een recensie?
  • 2. Waarmee wist Turner de recensent te boeien?
  • 3. Hoeveel sterren kreeg “Lichaamstaal” van onze recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Lichaamstaal’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)