Op 22 september verschijnt bij De Crime Compagnie de nieuwe Vertrekthriller van Marelle Boersma, Het Moezelmeisje.

Het Moezelmeisje

Het Moezelmeisje

In de Moezel wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden. Emma wil haar geluk beproeven in het Duitse stadje Cochem. Ze heeft bedacht dat ze op de wijnboerderij van haar familie een prachtige alcoholvrije wijn kan gaan maken. Direct na aankomst wordt ze echter met twee misdrijven geconfronteerd. Houden deze twee zaken verband met elkaar? Of misschien zelfs met haar komst?

Lees meer over de achtergrondverhalen van Het Moezelmeisje

De boekpresentatie van Het Moezelmeisje vindt plaats op vrijdag 8 oktober van 14.00 – 15.30 uur bij boekhandel Bruna in Huissen

Over Marelle

Marelle Boersma (1957) heeft inmiddels een heel rijtje thrillers op haar naam staan, waaronder een aantal bestsellers zoals Ik volg je en Vals alarm (ruim 85.000 ex.). Haar eerste thrillers gaan voornamelijk over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers.

Op dit moment schrijft Marelle aan een serie Vertrekthrillers, waarvan de eerste, Chateau de Provence in 2018 is uitgekomen. Ciao Sicilia volgde een jaar later en ook Enkele reis naar de Algarve kan aan het rijtje worden toegevoegd. In 2020 verscheen Terug naar Cornwall.

Inmiddels zijn haar Vertrekthrillers razend populairHet zijn verhalen waarin Nederlanders hun vertrouwde leven achter zich laten om zich in het buitenland te vestigen, met steeds een andere reden om te vertrekken.

Marelle weet als geen ander hoe het is om elders een nieuw bestaan op te bouwen. Na vijf jaar Portugal woont ze nu in Frankrijk om daar te schrijven en samen met haar man Jan schrijfvakanties te organiseren. (tekst De Crime Compagnie)

Ga voor nog meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Lees ook: In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven van Marelle Boersma of het interview dat wij eerder met haar hadden

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)