Adele Parks, Vera Kurian & Louise Candlish

Bij uitgeverij Volt zijn onlangs verschenen de thrillers Jullie allebei van Adele Parks, Opgeruimd staat netjes van Vera Kurian en Haar woorden van Louise Candlish. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2x een boekenpakket met deze 3 boeken verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Jullie allebei, Adele Parks: Leigh Fletcher is gelukkig getrouwd en stiefmoeder van twee jongens van wie ze zielsveel houdt. Haar leven lijkt redelijk doorsnee, tot ze op een dag niet thuiskomt van haar werk. Haar man Mark is radeloos en zegt dat hij geen idee heeft waar ze zou kunnen zijn.
Kai Janssen is getrouwd met de rijke Nederlandse zakenman Daan en leidt een glamoureus leven in een luxe penthouse. Ze is een paar dagen op bezoek bij haar zieke moeder, maar Daan heeft het idee dat de appjes die hij krijgt niet van haar zijn. De berichtjes klinken niet zoals zij en ze neemt haar telefoon niet op als hij belt.
Brigadier Clements weet dat er voortdurend mensen verdwijnen. Soms is dat een vrijwillige keuze, soms niet. Sommigen keren terug, sommigen niet. Deze twee vrouwen komen uit heel verschillende werelden en dus is het onwaarschijnlijk dat hun zaken met elkaar te maken hebben. Maar dan ontdekt ze dat de twee een groot geheim delen. Een geheim dat een onverwacht nieuw licht op de zaken werpt en dat de levens van alle betrokkenen op hun kop zal zetten.

Opgeruimd staat netjes, Vera Kurian: Maak kennis met Chloe Sevre. Ze is een eerstejaars student die hoge cijfers haalt, graag naar yogalates en studentenfeesten gaat en daarnaast ook nog tijd vindt om de perfecte moord te plannen. De afgelopen zes jaar heeft ze hard gewerkt aan haar plan om wraak te nemen op iemand uit haar verleden en nu is de tijd gekomen om alles in gang te zetten.
Naast al deze activiteiten doet Chloe ook mee aan een klinisch onderzoek op de universiteit: ze is gediagnosticeerd psychopaat en is samen met zes andere studenten onderdeel van een psychologisch experiment. Wanneer een van de studenten uit het onderzoek wordt vermoord is dat het begin van een gevaarlijk kat-en-muisspel waardoor Chloe ineens niet meer alleen jager maar ook prooi is. Als ze inziet dat ze in haar eentje te kwetsbaar is komt ze voor een lastige keuze te staan: moet ze samenwerken met de andere studenten uit het onderzoek, ook al weet zij als geen ander dat het geen goed idee is om een psychopaat te vertrouwen?

Haar woorden, Louise Candlish The Heights is een hoog, luxe appartementencomplex met een dakterras dat je nooit zou zijn opgevallen als je niet voor het raam van de flat ertegenover stond. Maar daar sta je wel. En dan zie je hem, de man die je overal zou herkennen. Hij is nu ouder en zijn uiterlijk is subtiel veranderd, maar hij is het duidelijk. Het probleem is alleen dat dat nergens op slaat, aangezien hij al meer dan twee jaar dood is. En dat weet je echt heel zeker, want jij bent degene die hem heeft vermoord.

Over de auteurs:

Adele Parks studeerde Engelse taal en literatuur aan de University of Leicester. Ze debuteerde in 2000 met Playing Away, in Nederland uitgegeven als Uitgespeeld. In de UK werden meer dan twee miljoen exemplaren van haar romans verkocht en de boeken werden in meer dan vijfentwintig landen vertaald. Adele schrijft ook artikelen voor nationale bladen en kranten en verschijnt regelmatig in de media om over haar werk te vertellen.

Vera Kurian heeft een PhD in sociale psychologie en publiceerde eerder korte verhalen. Opgeruimd staat netjes is haar thrillerdebuut.

Louise Candlish begon haar schrijfcarrière met het schrijven van romantische boeken en familieromans, maar ze werd pas bekend bij het grote publiek toen ze overstapte naar psychologische thrillers. Ons huis is een Sunday Times-bestseller

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wanneer is het luisterboek “Jullie allebei” gepubliceerd?
  • 2. Wie heeft “Opgeruimd staat netjes” vertaald?
  • 3. Welk boek van Louise Candlish is een Sunday Times-besteseller? (er zijn twee goede antwoorden)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 juli 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Parks, Kurian & Candlish’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)