Op 23 maart 2023 verschijnt bij Xander Uitgevers Openbaring van Jeroen Windmeijer & Tjarko Evenboer. Deze religieus-historische thriller is het eerste explosieve deel in de trilogie over docent theologie Simon Ryevaar. Voor de fans van Dan Brown.

Een levensgevaarlijke ontdekking. Een angstaanjagende sekte. Een bloedstollende jacht op de waarheid.

Openbaring

In de thriller Openbaring, het eerste deel in de Simon Ryevaar-trilogie van bestsellerauteurs Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer, krijgt de Leidse docent theologie Simon Ryevaar een mysterieus telefoontje van bevriend archeoloog Thomas, die in Turkije een grot met een vreemde inscriptie heeft ontdekt die verband houdt met het Bijbelboek Openbaring. Deze ontdekking zet alles wat zij denken te weten over de Bijbel definitief op zijn kop. Als Simon en Thomas op onderzoek uitgaan, is dat het begin van een levensgevaarlijke reis die hen dwars door Europa en daarbuiten leidt, op zoek naar de waarheid en op de vlucht voor mensen die hen ten koste van alles tegen willen houden…

Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer combineren hun fenomenale kennis van de Bijbel én hun schrijftalent in deze meeslepende thriller, waarin zij een volledig nieuw en schokkend perspectief op de Bijbel verweven met een ijzersterke plot die de lezer beduusd achterlaat. Voor de lezers van Dan Brown.

Jeroen Windmeijer schreef eerder Het Paulus Labyrint, Het Petrus Mysterie, Het Pilgrim Fathers Complot, De offers, De Genesissleutel, De stenen goden en De zaak B.. Samen met Jacob Slavenburg schreef hij Het Evacomplex, Het Isisgeheim & De Madalenacodex.

Tjarko Evenboer schreef eerder De wereldwijde Vloed en Vuurvliegen.

Bestel via Libris | Openbaring, Jeroen Windmeijer ; Tjarko Evenboer


Meer nieuws thrillersandmore.com

Leave a Reply

  • (not be published)