Op 14 februari 2023 verschijnt Het Middernachtspel van Caroline Mitchell, deel 1 in de huiveringwekkende Slayton-serie die uitgeverij Volt uitgeeft als Digital only. Het boek is gebaseerd op een spel dat ook in het echt gespeeld wordt, en was finalist voor de Audie Awards 2022. Het boek is vertaald door Yvonne de Swart en Betty Klaasse.

Middernachtspel Caroline Mitchell

Op 31 oktober 1994 vond er een afschuwelijk familiedrama plaats in Blackhall Manor in het dorpje Slayton. Vijfentwintig jaar later gaan vijf meisjes op Halloween naar het vervallen landhuis om het Middernachtspel te spelen, een griezelig spelletje waarbij de deelnemers zich moeten verstoppen voor ‘de Schaduwman’ en alle regels precies moeten volgen als ze het huis nog levend willen verlaten…
De volgende dag komen maar vier meisjes thuis.

Wanneer rechercheur Sarah Noble de melding krijgt dat er een meisje vermist is lijkt er eerst geen aanleiding tot paniek – ze is vast gewoon bij vrienden – maar al snel blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Naarmate de mysterieuze gebeurtenissen zich opstapelen wordt het steeds onduidelijker wat er in Slayton aan de hand is. Wat het ook is, het kan niets met het Middernachtspel en de Schaduwman te maken hebben. Toch?

Wanneer je de deur opent voor de Schaduwman,
verberg je dan met een kaars waar je maar kan.
Zorg ervoor dat hij je niet ziet,
anders verlaat je het huis niet…

Miriam is momenteel het boek aan het lezen en is razend enthousiast; haar recensie zal binnenkort online verschijnen.

Caroline Mitchell is een voormalig rechercheur en #1 bestsellerauteur. Haar boeken verschijnen in twaalf talen, werden voor meerdere prijzen genomineerd en gingen al meer dan 1,3 miljoen keer over de toonbank.

Kijk voor meer nieuws op www.thrillersandmore.com

One Comment to: Binnenkort: Het middernachtspel – Caroline Mitchell

  1. Hilde

    februari 9th, 2023

    Deze auteur ken ik nog niet, maar zo te lezen zal dat niet lang meer duren….

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)